Skip to main content

Καβάλα: Έκαναν κόντρα και τράκαραν με αστικό λεωφορείο

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβάτες του αστικού λεωφορείου - Άφαντοι παραμένουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα δύο αυτοκίνητα και ένα αστικό λεωφορείο γεμάτο κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Περιγιάλι στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το kavalapost.gr, δύο αυτοκίνητα με επιβαίνοντες πιθανότατα Ρομά, σύμφωνα με επιβαίνοντες του λεωφορείου της γραμμής 1 (Βύρωνας), έκαναν κόντρες. Όταν το ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει το άλλο με μεγάλη ταχύτητα, το προπορευόμενο όχημα κλείστηκε και έπεσε πάνω στο λεωφορείο, ενώ έπεσε πάνω του και το άλλο όχημα.

Στα δύο αυτοκίνητα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, όπως και στο λεωφορείο, με τον οδηγό του ψύχραιμα να αποβιβάζει τους επιβάτες για λόγους ασφαλείας και να καλεί την Τροχαία, ενώ προς στιγμή προκλήθηκε πανικός.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Όσον αφορά τα δύο αυτοκίνητα, έγιναν… καπνός μετά το περιστατικό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προσέτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν τους επιβάτες του λεωφορείου και οι υπάλληλοι κοντινού σουπερμάρκετ, καθώς και περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί.