Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022
x

ΚΑΒΑΛΑ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Χθες τα ξημερώματα συνελήφθη μια γυναίκα, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου που διαπράχθηκε προχθές το πρωί σε οικισμό της Καβάλας.

Χθες τα ξημερώματα συνελήφθη μια γυναίκα, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή. Συγκατηγορούμενοί της ανωτέρω τυγχάνουν δύο επιπλέον άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Μετά την καταγγελία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της γυναίκας, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική έρευνα από κοινού με τον αλλοδαπό καθοδήγησαν τον Έλληνα συνεργό τους, μαζί με άγνωστους δράστες, να εισέλθει στην ανασφάλιστη οικία, όπου αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο ρολόγια και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ επιπλέον αφαίρεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ