Skip to main content

Καβάλα: Συνελήφθη διακινητής που μετέφερε οκτώ μετανάστες

Αλλοδαπός διακινητής παράτυπων μεταναστών συνελήφθη στην Καβάλα - Προωθούσε με το όχημά του στο εσωτερικό της χώρας οκτώ άτομα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε οικισμό της Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής παράτυπων μεταναστών, ενώ προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ άτομα, μεταφέροντάς τους μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης αγνόησε την υπόδειξη των αστυνομικών να σταματήσει και μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό, και από την έρευνα προέκυψε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή στις 10 Φεβρουαρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.