Skip to main content

Καβάλα: Τα θύματα επιτέθηκαν στη μητέρα του ισχυρίζεται ο δράστης

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος ο δράστης και τα δύο θύματα είχαν πολλές διαφορές εδώ και χρόνια ως γείτονες.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθεί ο 42χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη, όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 42χρονος το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019 πυροβόλησε και σκότωσε στη Χρυσούπολη Καβάλας έναν 42χρονο και τη μητέρα του, 67 ετών.

Ωστόσο η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη δεν ήταν η θέση πάρκινγκ την οποία χρησιμοποιούσε το θύμα για να βάλει το φορτηγό του.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr και όσα ανέφερε στο μέσο ο δικηγόρος του θύματος, Μιχάλης Τικόπουλος, ο δράστης και τα θύματα είχαν πολλές διαφορές εδώ και χρόνια ως γείτονες.

Σύμφωνα με τον κ. Τικόπουλο και με τα όσα τού μετέφερε ο πελάτης του, τα δύο θύματα μπήκαν στο σπίτι του δράστη και επιτέθηκαν στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να «θολώσει», να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει μάνα και γιο, ενώ ακολούθως παραδόθηκε αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.