Skip to main content

Καβάλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 52χρονο που δολοφονήθηκε στη Χρυσούπολη

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σήμερα νωρίς το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστων - Θα λυθεί άμεσα το μυστήριο, λέει ο δήμαρχος.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 52χρονος άνδρας που δέχθηκε σήμερα το πρωί πυροβολισμό έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο ιατροδικαστης Σπύρος Κουτσούκης, ο 52χρονος δέχθηκε μία σφαίρα από κυνηγετικό όπλο σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων. Ο άνδρας υπέστη ρήξη του αριστερού πνεύμονα, καρδιάς και αριστερού νεφρού. «Όλα συντέλεσαν σε έναν ακαριαίο θάνατο», τονίζει ο ιατροδικαστής.

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σήμερα νωρίς το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστων που φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι έξω από επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, κάποιοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, δήλωσε ότι ο 52χρονος ήταν ήσυχος άνθρωπος, οικογενειάρχης και ότι όλη η τοπική κοινωνία έχει προβληματιστεί από την άγρια ανθρωποκτονία, ωστόσο πιστεύει πως σύντομα η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο της υπόθεσης.