Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΚΑΒΑΛΑ: ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Ο άνδρας, αφού ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του, την εγκατέλειψε με βαριά τραύματα σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης όπου και την κλείδωσε.

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας άνδρας που το 2018 ξυλοκόπησε τη μητέρα του, έπειτα από καβγά, στην Καβάλα.

Μάλιστα, ο άνδρας, αφού ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του, την εγκατέλειψε με βαριά τραύματα σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης όπου και την κλείδωσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωινή», αφορμή για τον καβγά στάθηκε ένα διαμέρισμα. Το διαμέρισμα ήταν στο όνομα της μητέρας, ωστόσο, ο κατηγορούμενος το νοίκιαζε και έπαιρνε το ενοίκιο. Όταν το διαμέρισμα άδειασε η μητέρα πήγε να το αναλάβει και κάλεσε τεχνικούς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Στο σημείο εκείνο εμφανίστηκε ο γιος της, ξεκίνησε καβγάς και κατέληξε με τον άνδρα να χτυπάει άσχημα την μητέρα του.

Ακολούθως ο άνδρας εξαφανίστηκε αφήνοντας την μητέρα του χτυπημένη στο σπίτι. Η γυναίκα κάλεσε τον άλλο της γιο ο οποίος έσπευσε με κλειδαρά για να μπορέσει να την βγάλει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ