Skip to main content

Καββαδάς: Δεν έχει ταβάνι ο Ηρακλής, όλα κυλάνε ομαλά φέτος

«Δεν έχω τραυματιστεί και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις μου», δήλωσε ο διεθνής σέντερ των «κυανολεύκων».

Για τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Βασίλης Καββαδάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ των «κυανολεύκων»:

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση φέτος, χωρίς προβλήματα: «Δόξα τω θεώ, κυλάνε ομαλά όλα φέτος σε μένα. Δεν έχω τραυματιστεί και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εμφανίσεις μου φέτος, αλλά και γενικότερα για τις νίκες του Ηρακλή».

Για το ότι τον έχει βοηθήσει πολύ ο γυμναστής του στον Ηρακλή: «Ο Πέτρος, ο Συρακόπουλος, είναι ο γυμναστής μας και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ φέτος. Είναι μεγάλη αλήθεια. Ξεκίνησα το καλοκαίρι να δουλεύω μαζί του και μετά από πολλές εργατοώρες, πολύ διάβασμα και μελέτη, με βοήθησε να δυναμώσω ξανά, να πατήσω σταθερά στα πόδια μου. Εγώ έκλεισα στον Ηρακλή και με ακολούθησε. Με βοηθάει πολύ καθημερινά και ψυχολογικά και σωματικά. Του είμαι ευγνώμων και του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χάρις σε αυτόν παίζω μπάσκετ ξανά υγιής.

Φυσικά, ευχαριστώ και τον Γιάννη Καστρίτη που με έφερε στην ομάδα, αλλά και την οικογένεια του Ηρακλή, γιατί όταν υπέγραψα στην ομάδα δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ. Με εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ομάδας, στάθηκα ξανά στα πόδια μου και παίζω συνεχώς πλέον. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε πράγματα».

Για τον προηγούμενο προπονητή, Καστρίτη και τον νέο, Καντζούρη: «Στενοχωρήθηκα όταν έφυγε ο κόουτς Καστρίτης, αλλά χάρηκα όταν έμαθα ότι ο επόμενος είναι ο Κανζούρης. Έχω συνεργαστεί παλαιότερα μαζί του, στην Εθνική, ήταν βοηθός του Τρινκιέρι. Είναι πολύ καλός προπονητής, ντόμπρος, έχει γνώσεις και χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε ξανά. Θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα γενικά».

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και τους στόχους της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για την κλήση, είναι τιμή να φοράω το εθνόσημο. Χαίρομαι που θα συμμετέχω στις υποχρεώσεις της Εθνικής ξανά και από εκεί και πέρα η πορεία θα μας δείξει».

Για τη συμμετοχή του στο All Star Game: «Είναι κάτι ωραίο, διαφορετικό. Δεν υπάρχει πίεση, δεν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε καλά».

Για τους στόχους του Ηρακλή φέτος: «Υπάρχει όρεξη και θέληση να πετύχουμε πράγματα. Έχει πολύ ταλέντο και μεγάλη προοπτική η ομάδα. Ατομικά, οι παίκτες είναι πάρα πολύ καλοί. Έχουμε νέο προπονητή, που θα μας εξελίξει σαν σύνολο. Ο στόχος της νίκης στον Πανιώνιο, επετεύχθη και τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ξανά ενόψει των επόμενων αγώνων. Είναι λίγο σαν να ξεκινάμε προετοιμασία από την αρχή. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για στόχους τώρα. Στις 29 του μήνα έχουμε πολύ σημαντικό ματς με τον Ιωνικό στο Ιβανώφειο».

Για το ότι πολλοί λένε, πως μοιάζει με τον Πιτ Παπαχρόνη: «Τον έχω δει, τον έχω ακουστά τον παίκτη. Εγώ, δεν θα έλεγα ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Εγώ είμαι ο Βασίλης Καββαδάς, έχω το δικό μου στυλ παιχνιδιού, ο κόσμος μου δίνει ώθηση για να πετύχω τους στόχους μου. Παίζω όμορφα όταν είναι στο πλευρό μου, με εμπιστεύονται και δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσω να παίζω έτσι».