Skip to main content

Καββαδάς: Το μπάσκετ χρειάζεται ΠΑΟΚ - Άρη, κακό να υποβιβαστούν

«Πλέον, μπήκαμε ξανά στη ρουτίνα, κερδίσαμε τον Ιωνικό και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με την ΑΕΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ του Ηρακλή.

Για την ευρεία νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού αλλά και για τον κίνδυνο υποβιβασμού που αντιμετωπίζουν ΠΑΟΚ και Άρης αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Βασίλης Καββαδάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ του «Γηραιού»:

Για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη έστω και με έναν πόντο. Έτυχε να έρθουν αλλιώς τα πράγματα. Ήμασταν σε καλή μέρα, ο Ιωνικός αγωνίστηκε με απουσίες, ήμασταν σοβαροί, κάναμε τη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε κάποιες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Προερχόμασταν από έναν μήνα διακοπή και αυτό δεν είναι ευχάριστο για καμιά ομάδα. Πλέον, μπήκαμε ξανά στη ρουτίνα, κερδίσαμε τον Ιωνικό και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το ότι ΠΑΟΚ και Άρης αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού: «Είναι δύο πολύ μεγάλα κλαμπ με ιστορία και βαριά φανέλα. Δεν είναι καλό για κανέναν μας να υποβιβαστούν. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται και τις δύο ομάδες όπως και τον Ολυμπιακό, που τώρα παίζει στην Α2».