Skip to main content

Και από την παράταξη Νοτοπούλου στέλεχος στη διοίκηση Ζέρβα

Τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Μαρία Αρβανιτίδου, θέλει ο νέος δήμαρχος για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να δημιουργήσει μια διαπαραταξιακή διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προσδοκεί να εντάξει στα στελέχη του και δημοτική σύμβουλο από την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Πρόκειται για τη Μαρία Αρβανιτίδου, η οποία ειδικεύεται στον τομέα των αδέσποτων ζώων, που συνιστούν ένα μεγάλο ζήτημα για τον Δήμο. Ο νέος δήμαρχος αξιολόγησε τα στελέχη όλων των παρατάξεων και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, να αναλάβει η δημοτική σύμβουλός της, Μαρία Αρβανιτίδου, ως εντεταλμένη τον τομέα των αδέσποτων.

Η κ. Νοτοπούλου απάντησε στον κ. Ζέρβα ότι θα συζητήσει τόσο με την κ. Αρβανιτίδου, όσο και με τα άλλα στελέχη της παράταξής της την πρόταση του νέου δημάρχου και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες. Προϋπόθεση είναι να εφαρμόσει η κ. Αρβανιτίδου, τον σχεδιασμό που προεκλογικά είχε η «Θεσσαλονίκη Μαζί» για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων, κάτι στο οποίο δεν διαφωνεί ο νέος δήμαρχος.

Η Μαρία Αρβανιτίδου είναι γνωστό ενεργό μέλος φιλοζωικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης και έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην κατάρτιση των προγραμματικών θέσεων της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» για τα αδέσποτα ζώα.