Skip to main content

Και διαφήμιση η ατάκα της Κατερίνας Νοτοπούλου με το CEO

Σε διαφήμιση η λάθος προφορά του CEO από την Κατερίνα Νοτοπούλο και τα ονόματα για τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΕΡΤ3

- Η περίφημη πια λάθος προφορά του CEO από την Κατερίνα Νοτοπούλου ως «ΤΣΕΟ» έχει τρολαριστεί όσο λίγες ατάκες. Ανάμεσα στα πολλά που έχουν κυκλοφορήσει είναι και η διαφήμιση γνωστής μάρκας προφυλακτικών, που κυκλοφόρησε νέο προϊόν με το σύνθημα «ΤΣΕΟ στο SEX»! «Είτε ΤΣΕΟ, είτε CEO το performance είναι που μετράει», λέει η εταιρεία. Όχι που δεν θα άρπαζαν την ευκαιρία οι διαφημιστές... Στο τέλος η νεαρή βουλευτής μήπως να σκεφτόταν να το κατοχυρώσει;

-Το θέμα της ενεργειακής φτώχειας σηκώνει η Μαρία Σπυράκη στο ευρωκοινοβούλιο και καλώς πράττει. Τα στοιχεία για τη χώρα μας είναι δραματικά και η ευρωβουλευτής έβαλε έτσι τα γυαλιά στους βουλευτές, που δεν έχουν αναδείξει ένα θέμα που καίει ένα στα τέσσερα νοικοκυριά. Οι τιμές των καυσίμων για θέρμανση έχουν εκτοξευτεί και είναι πλέον μεγάλη μάστιγα για τα οικονομικά των νοικοκυριών τα έξοδα θέρμανσης. Όταν το 25% του πληθυσμού δεν μπορεί να θερμάνει σωστά το σπίτι του λόγω των τιμών (για μονογονεϊκές οικογένειες και ηλικιωμένους το ποσοστό είναι υψηλότερο), η ενεργειακή φτώχεια δεν είναι προ των πυλών, αλλά η καθημερινότητά μας.

-Τι άλλο κοινό συνδέει τους αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, και Δημόσιας Υγείας, Χρήστο Μήττα, εκτός της ιδιότητάς τους; Ο τόπος καταγωγής των συζύγων τους. Οι γυναίκες και των δυο είναι από έναν οικισμό της Ημαθίας, τον Κοπανό. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το πρόγραμμα «κάνε κλικ για τη ζωή», που αφορά στους ηλικιωμένους της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια και το «τρέχει» η αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας σε όλους τους νομούς της περιοχής.

-Πολλά ονόματα ακούγονται για την ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή στην ΕΡΤ3. Ποιος θα είναι από όσους κατέθεσαν αιτήσεις για την κάλυψη της θέσης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, που έληξε η προθεσμία της δεύτερης προκήρυξης, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Πάντως, μην αποκλείετε και αυτοδιοικητικό πρόσωπο από τον κεντρικό δήμο. Αν και τα πολιτικά πρόσωπα, μετά την απόφαση να μην υπάρξει προεδρείο, φαίνεται να μην ενδιαφέρονται πλέον για το τρίτο κανάλι, κάτι που είναι λογικό. Από την... κούρσα έχουν βγει εδώ και καιρό ο Τάσος Σπηλιόπουλος και ο Διαμαντής Γκολιδάκης (αν είχαν μπει ποτέ...).