Skip to main content

Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης ο Βράνος

Απορρίφθηκε η ένσταση περί ασυμβίβαστου που είχε κατατεθεί και διεκδικεί εκ νέου την προεδρία του οργάνου, με σύνθημα: «Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν!».

Ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟΔΕ) Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ο νυν πρόεδρος, Θωμάς Βράνος.

Ο κ. Βράνος είχε προϊδεάσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 13ης Μαΐου, πρώτος, αναρτώντας και το έντυπο της συλλογής υπογραφών, όπως είχε ενημερώσει η Voria.gr. Επίσης, κατέθεσε και επισήμως την υποψηφιότητά του εγκαίρως στο διάστημα 25-27 Απριλίου, όμως εκκρεμούσε η εξέταση μιας ένστασης που είχε κατατεθεί στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Η ένσταση έκανε λόγο για κώλυμα εκλογιμότητας, επειδή είναι και πρόεδρος της ΑΝΕΘ, όμως απορρίφθηκε. Το ζήτημα ήταν ξεκάθαρα τυπικό, αφού από πουθενά δεν προέκυπτε θέμα ασυμβίβαστου, όμως έπρεπε να εξεταστεί, όπερ και εγένετο.

Έτσι, ο κ. Βράνος ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος με μήνυμα: «Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν!».

«Είμαι ο Βράνος Θωμάς, υποψήφιος πρόεδρος για τη Β' ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης. Όσοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται μαζί μου για το καλό της παράταξής μας στην Β´ Θεσσαλονίκης, γνωρίζουν καλά ότι ένα και μοναδικό είναι το κόλλημά μου! Να προσφέρω "παίζοντας" ομαδικά, με ήθος, ειλικρίνεια και ντομπροσύνη. Γιατί το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου είναι η παράταξη ευθύνης της ΝΔ να βγει πιο δυνατή, πιο συμπαγής, πιο ενωμένη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν, τιμώντας το παρελθόν μας, παλεύοντας για το παρόν μας. Για να κάνουμε πράξη τη συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου στην προεδρία της Β' ΝΟΔΕ. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναγωνιστές προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ, στα μέλη ΔΗΜ.ΤΟ και μέλη ΝΟΔΕ. Δίνουμε ραντεβού με τους πολίτες – μέλη της ΝΔ στις κάλπες την 13η Μαΐου».