Skip to main content

Και επίσημα «κουμπάροι» Ταγίπ Ερντογάν και Μεσούτ Εζίλ (vid)

Παρά τη δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή του πρώην διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή ο γάμος του με μάρτυρα τον Ερντογάν έγινε κανονικά.

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως μάρτυρα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γερμανίας Μεσούτ Εζίλ τέλεσε σήμερα τον γάμο του στην Κωνσταντινούπολη με την πρώην Μις Τουρκία και νυν ηθοποιό Αμινέ Γκιουλσέ.

Η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου έφτασε αργά το απόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο, στις όχθες του Βοσπόρου, όπου ο σταρ της Άρσεναλ γιόρταζε την ένωσή του με την Γκιουλσέ, όπως ανέφεραν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου. Λίγο αργότερα, ο Ερντογάν και η σύζυγός του, η Εμινέ, θεάθησαν να στέκουν χαμογελαστοί δίπλα στο ζευγάρι ενώ ένας αξιωματούχος, ντυμένος στα κόκκινα, τελούσε τον γάμο.

Ο 30χρονος Εζίλ, που είναι Γερμανός υπήκοος, τουρκικής καταγωγής, είχε ανακοινώσει την άνοιξη ότι ζήτησε από τον Ερντογάν να γίνει ο μάρτυράς του. Ο προσωπάρχης της καγκελαρίας, Χέλγκε Μπράουν, είχε εκφράσει τη "θλίψη" του για την απόφαση αυτή.