Πέμπτη 2 Απριλίου 2020
x

ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Η κ. Κουντουρά, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον μητροπολίτη τον Μάιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 ως υπουργός

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες της υπουργού Τουρισμού και υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Κουντουρά μαζί με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά που άναψαν τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες της κ. Κουντουρά τραβήχτηκαν σε προγενέστερο χρόνο από αυτές του συνυποψηφίου της, ωστόσο δημιοσιεύονται μία μέρα μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, στον απόηχο των φωτογραφιών του κ. Κουρουμπλή.

Η κ. Κουντουρά, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον μητροπολίτη τον Μάιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 ως υπουργός Τουρισμού. Την πρώτη φορά η συνάντηση αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη της Αιγιαλείας, ενώ η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Θεοτόκου στο Αίγιο που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του σεισμού του 1995.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μέσα στα χαμόγελα, ενώ δεν λείπουν και φωτογραφίες που τους δείχνουν να κρατιούνται χεράκι χεράκι.Μετά τη συνάντηση μάλιστα ο Αμβρόσιος είχε κάνει και δώρα στην Κουντουρά: δύο ιστορικά βιβλία, ένα για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Υψηλάντη και ένα για τον Ιωάννη Καποδίστρια.Οπως σημειώνει μάλιστα σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος ήταν ακριβώς εκείνη την περίοδο που ο κ. Αμβρόσιος ξεσπάθωνε εναντίον του πρωθυπουργού, φτάνοντας μετά από λίγο καιρό να τον εμφανίζει σε εξώφυλλο βιβλίου του με φωτομοντάζ... ως κεκοιμημένο επίσκοπο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ