Skip to main content

Και ο Δημήτρης Κούβελας στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης

Με μία συγκινητική ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Κούβελας επιβεβαιώνει τα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο βουλευτή.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Δημήτρης Κούβελας ουσιαστικά ανακοινώνει μέσω Facebook την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κούβελας που ήταν από τους πιο πιθανούς υποψήφιους βουλευτές, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι θα είναι εντός λίστας.

Στην ανάρτησή του, με φωτογραφίες των μελών της οικογένειάς του σε ξέγνοιαστες στιγμές διακοπών, ο κ. Κούβελας αναφέρει: «Για 40 μέρες θα σας λείψω. Αλλά πιο πολύ, θα μου λείψετε εσείς. Προβλέπεται πολύ τρέξιμο».

Ο Δημήτρης Κούβελας είναι δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και δεν ήταν υποψήφιος στις φετινές δημοτικές εκλογές, με αποτέλεσμα πολλοί να συμπεράνουν ότι προετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές.

Το όνομά του εξάλλου «έπαιζε» για τη λίστα της Α' Θεσσαλονίκης από τα σίγουρα κι έτσι δεν είναι έκπληξη η οριστική συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν και ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από την Πειραιώς, όπως χτες η κ. Λατινοπούλου, πάντως η ανάρτησή του δείχνει βεβαιότητα για την υποψηφιότητα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι τέσσερις νυν βουλευτές της Α' Θεσσαλονίκης (Κ. Καραμανλής, Κ. Γκιουλέκας, Σ. Καλαφάτης, Ε. Ράπτη), ο Δημήτρης Σταμάτης και η Βίκυ Νάκου, ενώ όπως έγραφε χτες η Voria.gr εντός ψηφοδελτίου ενημερώθηκε ότι είναι και η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Με την είσοδο και του κ. Κούβελα κλείνουν οι οχτώ από τις συνολικά 20 θέσεις του ψηφοδελτίου.