Skip to main content

Και ο Τζιτζικώστας παρών στην αυριανή ομιλία Καραμανλή

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επιστρέφει από το εξωτερικό και θα δώσει το παρών στην εκδήλωση του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Παρών στην αυριανή εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α και Β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, θα είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας επιστρέφει από το εξωτερικό, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμά του κι έτσι θα μπορέσει να παραστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που είναι η πρώτη στην οποία ο κ. Καραμανλής θα είναι κεντρικός ομιλητής έπειτα από δέκα χρόνια.

Γεγονός που έχει κινητοποιήσει όλο το «γαλάζιο» στρατόπεδο, δεδομένου ότι τελικά αυτή θα είναι και η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, θα είναι στο πλαίσιο της περιοδείας του και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με κόσμο και επισκέψεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όχι όμως και κάποια κεντρική εκδήλωση.