Skip to main content

Και σε δήμο Θεσσαλονίκης και σε δήμο Δέλτα ο Μίμης Φωτόπουλος

Αποτέλεσε ερωτηματικό τι θα πράξει ο κ. Φωτόπουλος αναφορικά με το τιμόνι της παράταξής του στον δήμο Δέλτα που θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Διπλό ρόλο αποφάσισε να κρατήσει ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα και νέος γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Ο κ. Φωτόπουλος μπορεί να έχασε από τον κ. Ιωαννίδη τον δημαρχιακό θώκο, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι επελέγη ως γενικός γραμματέας για τον δήμο Θεσσαλονίκης από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μιας και τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα του δήμου είναι απαιτητικά αποτέλεσε ερωτηματικό τι θα πράξει ο κ. Φωτόπουλος αναφορικά με το τιμόνι της παράταξής του στον δήμο Δέλτα, που από Δευτέρα μετακινείται στην αντιπολίτευση.

Ο ίδιος ο κ. Φωτόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει για το τι θα κάνει μέσω της αποχαιρετιστήριας ανάρτησης του στο facebook με αφορμή την αποχώρηση του από τη θέση του δημάρχου Δέλτα.

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων, «θα συνεχίσω να εργάζομαι για το Δήμο Δέλτα ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από όπου μου δοθεί η δυνατότητα. Ο Δήμος Δέλτα και η Βαλμάδα είναι ο τόπος που ζω, είναι το σπίτι μου, είστε οι φίλοι μου».