Skip to main content

ΚΕΑΣΜ: Το εθνικό όραμα Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Εξωστρέφειας

Η Ελλάδα θα αλλάξει, μονάχα εάν αλλάξουμε εμείς νοοτροπία και συμπεριφορά, το συμπέρασμα πολιτικής εκδήλωσης του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης.

Η πρώτη πολιτική εκδήλωση του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης με τίτλο «Ελλάδα 2021: Εθνικό Όραμα Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Εξωστρέφειας» πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών και π. υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης και ο επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ του ΣΒΒΕ Νικόλας Τακάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γενικό συμπέρασμα και από τις τέσσερις τοποθετήσεις είναι ένα: Η Ελλάδα θα αλλάξει, μονάχα εάν αλλάξουμε εμείς νοοτροπία και συμπεριφορά.

Τους 500 και πλέον καλεσμένους υποδέχτηκαν το ΔΣ και ο πρόεδρος του ΚΕΑΣΜ Γιάννης Χουντής, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους στόχους του ΚΕΑΣΜ.

«Το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης αποτελεί ένα Κέντρο Ερευνών και Μελέτης της πολιτικής πραγματικότητας, που ιδρύθηκε από μία ομάδα νέων πολιτών με σκοπό την ανανέωση του πάθους για τα κοινά και την συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη του φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού κέντρου», τόνισε.