Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΚΕΧΑΓΙΑΣ: ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

«Άπαντες συνδυάζουν διάθεση και όρεξη και επίσης βγάζουν οικογενειακό κλίμα. Ολα κυλούν αρμονικά», δήλωσε ο τεχνικός του «Γηραιού».

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, που κατακλύζουν το φετινό ρόστερ του Ηρακλή εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», o Mαργαρίτης Κεχαγιάς.

«Τα νέα παιδιά βρίσκουν τα πατήματά τους, εμπεδώνουν τις αρχές, τις οποίες θέλουμε να εφαρμόσουμε, ώστε να έχουν την ανάλογη συνέχεια», σημειώνει ο τεχνικός του «Γηραιού» αναφορικά με τα όσα βιώνει τόσο στις προπονήσεις, όσο και τα επίσημα παιχνίδια και προσθέτει στη συνέχεια.

«Αυτό που ζητάμε στις προπονήσεις, αρχίζει και φαίνεται στο γήπεδο. Παράλληλα, η συνεργασία μεταξύ των παλιών και των νέων παιδιών είναι κυριολεκτικά άψογη. Αυτή είναι και η εικόνα του Ηρακλή. Άπαντες συνδυάζουν διάθεση και όρεξη και επίσης βγάζουν οικογενειακό κλίμα. Ολα κυλούν αρμονικά», υποστήριξε ο κ. Κεχαγιάς.

Πιο είναι το πλέον σημαντικό από τα όσα βλέπει; «Μεγάλο κέρδος είναι τα νέα παιδιά για το μέλλον του Ηρακλή. Συν τοις άλλοις, είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι οι μεγάλοι φροντίζουν τους μικρούς και όλοι μαζί παρουσιάζουν προς τα έξω την αξία του συλλόγου. Είναι αυτό, που θέλει να βλέπει ο κάθε προπονητής, ειδικά στη δύσκολη περίοδο, την οποία βιώνει ο σύλλογος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ