Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΚΕΔ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ: ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΣ VAR, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ

Η Επιτροπή προχώρησε σε διαβεβαιώσεις πως δεν υπήρξε κάτι αντικανονικό κατά την επίτευξη του τέρματος του Λέο Μάτος στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σε διαβεβαιώσεις πως δεν υπήρξε κάτι αντικανονικό κατά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ από τον Λέο Μάτος στο ΔΑΚ Λαμίας προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Υπενθυμίζεται πως ο διαιτητής Σέζος ενημερώθηκε από το VAR για τη φάση, ωστόσο δεν μπόρεσε να την εξετάσει διότι κόλλησε το σύστημα στα κεντρικά.

Πιο αναλυτικά, η Επιτροπή με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι πραγματοποιήθηκε κανονικά έλεγχος VAR στο τέρμα του Βραζιλιάνου μπακ και ξεκαθαρίζει ότι δεν διαπιστώθηκε παράβαση πριν από την επίτευξή του. Όπως τονίζεται η «προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας-ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.

Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ