Skip to main content

ΚΕΔΕ: Στις επάλξεις οι δήμαρχοι για τη διευκόλυνση των εμβολιασμών

Μετά το κάλεσμα του δημάρχου να υπάρξει συνδρομή των δήμων στη διευκόλυνση των εμβολιασμών έχιε σημάνει συναγερμός στην αυτοιδιοίκηση.

Ό,τι χρειαστεί πρόκειται να κάνουν οι δήμοι για να επιτευχθεί η αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού σε όλη τη χώρα επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε πρόσφατα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που ζητήθηκε η συνδρομή της Αυτοδιοίκησης στο ζήτημα του εμβολιασμού «και στο αίτημα αυτό, θα ανταποκριθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως πράξαμε άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα».

«Δήμοι και Περιφέρειες, στην προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που θα εμβολιαστούν, είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε, να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, να μιλήσουμε ακόμη περισσότερο με τους πολίτες, να ακούσουμε τα άγχη και τους προβληματισμούς τους και να πείσουμε όλους όσοι δεν έχουν ακόμη πειστεί, με επιστημονικά επιχειρήματα», αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.