Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Η 7Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Το στέλεχος της ΝΔ αναφέρει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να εμπλακεί η Ελλάδα σε ένα νέο κύκλο ακυβερνησίας ενόψει και της απλής αναλογικής.

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς δεν αφορά μια απλή διαδοχή κομμάτων στη διακυβέρνηση. Η 7η Ιουλίου σηματοδοτεί το τέλος του λαϊκισμού» δηλώνει στη συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ και υποψήφια στην Α΄ Αθήνας Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφέρει «δεν υπάρχουν περιθώρια για ασκήσεις μικροκομματικών ισορροπιών, πολλώ δε μάλλον, για να εμπλακεί η Ελλάδα σε ένα νέο κύκλο ακυβερνησίας ενόψει και της απλής αναλογικής».

Η κ. Κεφαλογιάννη, δηλώνει αισιόδοξη για την ετυμηγορία των πολιτών και σημειώνει: «Πιστεύω ότι πλειοψηφικά θα στηρίξουν το σχέδιο και το ενωτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας».

Σχολιάζοντας το σενάριο της αποχής λόγω θέρους, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ δηλώνει: «Μετά από συνολικά 10 έτη κρίσης και 4,5 έτη λαϊκίστικης διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το διακύβευμα της κάλπης είναι πολύ σημαντικότερο από ένα μπάνιο ή από τις βεβαιότητες που μπορεί να δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις και το, ούτως ή άλλως, ηχηρό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Ερωτηθείσα για τις προτεραιότητες της ΝΔ εάν γίνει κυβέρνηση, η κ. Κεφαλογιάννη υποστηρίζει: «Η προτεραιότητα της ΝΔ δεν είναι άλλη από την επαναφορά της κοινής λογικής και της κανονικότητας παράλληλα με ένα νέο υπόδειγμα κυβερνητικής λειτουργίας που θα σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία των θεσμών».

Τέλος, ως τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, δηλώνει στη συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η κατάρτιση εθνικής στρατηγικής για τον ελληνικό πολιτισμό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ