Skip to main content

Κεφαλογιάννης: Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ την απάντηση Καμμένου στην ερώτησή του για τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ σχετικά με τον Σόρος.

Συνεχίζεται η ανταλλαγή πυρών μεταξύ Κεφαλογιάννη και Καμμένου καθώς ο πρώτος σχολιάζει με καυστικό τρόπο την απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνας σε ερώτηση του στη Βουλή για τις αναφορές σχετικά με την εμπλοκή Σόρος στην κυβέρνηση. 

Ο κ. Καμμένος απάντησε πως «αναφέρθηκε στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση» (δείτε εδώ).

«Ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει με την εφευρετικότητα του. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά για όσα δήλωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν ανήκει στην Κυβέρνηση! Μιας και αναφέρεται και στα πρακτικά του περίφημου Υπουργικού Συμβουλίου, θα είχε ενδιαφέρον να τα βλέπαμε, εκτός και αν έχουν αλλοιωθεί όπως φοβάται ο κ. Κοτζιάς», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ρεθύμνου.