Skip to main content

Κεφαλογιάννη: Ο Τσίπρας θα τάξει στους πάντες τα πάντα από την 83η ΔΕΘ

Θα τάξει στους πάντες τα πάντα και θα επιστρέψει στην Αθήνα πιστεύοντας ότι έτσι θα αλλάξει την εικόνα της κυβέρνησης, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

«Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και πάλι τον δρόμο των ανεφάρμοστων υποσχέσεων, του άκρατου λαϊκισμού και της ανερμάτιστης παροχολογίας», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κontra News» η ίδια εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «θα τάξει στους πάντες τα πάντα, θα θυμηθεί την παρωδία του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και θα επιστρέψει στην Αθήνα πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει την εικόνα της κυβέρνησης. Είναι όμως γελασμένος. Κανείς δεν πρόκειται να τον πιστέψει και πάλι» τονίζει και συμπληρώνει «τον περιμένει η ηχηρή απάντηση στις προσεχείς εθνικές εκλογές».

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πορεύεται χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο για την επόμενη ημέρα και την κατηγορεί ότι καλλιεργεί ένα επικίνδυνο fake αφήγημα, ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα μας μετά την 21η Αυγούστου. «Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο» σημειώνει.

Η κ. Κεφαλογιάννη επισημαίνει ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο πιο γρήγορα θα μπει η χώρα σε μια τροχιά ρεαλισμού και επαφής με την πραγματικότητα» λέγοντας ότι δεν μπορεί η Πορτογαλία σήμερα να δανείζεται με επιτόκιο κάτω του 2%, και η Ελλάδα να είναι πάνω από 4,5%. «Αυτή και μόνο είναι η απόδειξη της πλήρους αποτυχίας του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του» συμπληρώνει.

Τέλος σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός δημιούργησε ένα κολάζ χωρίς καμία συνοχή. «Δημιούργησε μια κυβέρνηση, χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο, χωρίς καμία στόχευση, που θυμίζει όλες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης».