Skip to main content

Κεγκέρογλου: Φαίνεται πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Γρηγοράκου

Οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υφίστανται και δεν καταργούνται, τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Καλύφθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου από τις εξηγήσεις που του έδωσε ο βουλευτής του κοινοβουλευτικού συνασπισμού Λεωνίδας Γρηγοράκος, αφού μετά από συνάντησή τους ανέφερε πως «φαίνεται ότι πραγματικά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σε κρίσιμα σημεία» της συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Το σίγουρο είναι ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Γρηγοράκου εργάζεται και θα εντείνει την προσπάθεια για την ανάδειξη της πολιτικής της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα που είναι διαφορετική και έντονα διακριτή και από αυτή της Ριζοσπαστικής λεγόμενης Αριστεράς και από την πολιτική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, οι διαχωριστικές γραμμές υφίστανται και δεν καταργούνται ούτε σε επίπεδο ελληνικό ούτε σε επίπεδο ευρωπαϊκό ανάμεσα στις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. «Το ζητούμενο», πρόσθεσε, «είναι αν στις κρίσιμες ώρες μπορούν υπεύθυνα οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταθούν απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας και της κοινωνίας».

«Είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια η παράταξη της Σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, με ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος», κατέληξε ο κ. Καγκούρογλου.