Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Η ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ασκεί έντονη κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πεισθεί ότι δεν αντιστρέφεται η κατάρρευσή του.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, δικαιολογεί τη στάση του κόμματός του για τον εκλογικό νόμο, τονίζοντας ότι έχει σταθερή θέση και δεν σύρεται ούτε από το κυβερνών κόμμα ούτε κι από τη ΝΔ.

Παράλληλα ο κ. Κεγκέρογλου ασκεί έντονη κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "έχει πεισθεί ότι δεν αντιστρέφεται η κατάρρευσή του". Σφοδρά πυρά εκτοξεύει και εναντίον της ΝΔ, για την οποία λέει ότι δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα για ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτηρίζει το περσινό δημοψήφισμα δείγμα πολιτικής εξαπάτησης και αντικρούει την άποψη ότι πρόγραμμα λιτότητας εφάρμοζε και το ΠΑΣΟΚ όσο κυβερνούσε, λέγοντας ότι τον Ιανουάριο του 2015 ήταν θετική η πορεία της χώρας και αχρείαστα τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ