Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

Η δήλωση στήριξης του Ολυμπιονίκη και δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου στην υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ .

Την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ στηρίζει ο Ολυμπιονίκης και δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, θα είναι στο πλευρό της «τιμώντας την πορεία της στον αθλητισμό, το ήθος, τη σεμνότητα και την αποφασιστικότητά της να εργαστεί για την αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού». 

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου:

Η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον κλασικό αθλητισμό και όλους εμάς τους αθλητές που αγωνιστήκαμε στα γήπεδα όλου του κόσμου.
Υπήρξα ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για τα χρώματα της γαλανόλευκης, εκείνοι οι αθλητές που σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην πατρίδα είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι να υπηρετήσουν την κορυφαία Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές του ελληνικού στίβου.

Θα είμαι στο πλευρό της ως υποψήφιος τιμώντας την πορεία της στον αθλητισμό, το ήθος, τη σεμνότητα και την αποφασιστικότητά της να εργαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασικού αθλητισμού.

Οφείλω να υπενθυμίσω σε εκείνους που επιλεκτικά ξεχνούν πως η Κελεσίδου είναι εκείνη η αθλήτρια που με τα μετάλλια της δόξασε την Ελλάδα και την Ομοσπονδία της. Δεν της χαρίστηκε τίποτα.

Κώστας Κουκοδήμος
Ολυμπιονίκης
Δήμαρχος Κατερίνης
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ