Skip to main content

Καινούργια στελέχη και αναβαθμίσεις στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Το αγωνιστικό τμήμα των νταμπλούχων Ελλάδος άλλαξε τις τελευταίες ώρες ριζικά - Ποιοι θα πλαισιώνουν τον νέο κόουτς, Άμπελ Φερέιρα.

Το νέο τεχνικό επιτελείο του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, του οποίου θα ηγηθεί ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σημειώνεται πως το αγωνιστικό τμήμα άλλαξε ριζικά καθώς σε αυτό υπήρξαν τόσο αναβαθμίσεις όσο και προσθήκες στελεχών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Το αγωνιστικό τμήμα άλλαξε ριζικά τις τελευταίες ώρες. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει το νέο τεχνικό επιτελείο, του οποίου θα ηγηθεί ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έφτασε μόνος του στην Ολλανδία. Μαζί του ήρθαν και τρεις στενοί συνεργάτες του από τη Μπράγκα. Οι Κάρλος Μαρτίνο και Βίτορ Καστανέιρα θα είναι οι άμεσοι βοηθοί του Φερέιρα στον Δικέφαλο, ενώ ο Ζοάο Μάρτινς θ’ αναλάβει χρέη γυμναστή. Στο τεχνικό τιμ εντάσσεται κι ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου.

Ο Γιώργος Σκιαθίτης, προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου τις προηγούμενες δύο σεζόν, διατηρεί το πόστο του, ενώ και ο Βασίλης Καναράς, θα είναι και φέτος γυμναστής αποκατάστασης, έχοντας στο πλευρό του και τον Ανέστη Ασλανίδη, που πήρε προαγωγή από την Κ17 του Δικεφάλου.

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης αφήνει το πόστο των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει διευρυμένα χρέη Γενικού Αρχηγού. Παράλληλα ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Χρήστος Καρυπίδης γίνεται ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος των νταμπλούχων.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ΠΑΟΚ, ΑΟΚ Κέρκυρα, Καβάλας, Χαρτς, Ομόνοιας Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα Λεμεσού, Ξάνθης, Πλατανιά και Λαμίας, κρέμασε πριν ένα μήνα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να ενισχύσει το νέο της ξεκίνημα.

Ο Γιάννης Τσανικλίδης, αφήνει το PAOK Academy και το τμήμα Video Analysis των Τμημάτων Υποδομής και γίνεται ο αναλυτής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Τέλος οι Γιάννης Θωμαΐδης και Μάκης Κοσμίδης συνεχίζουν στο κομμάτι της ανάλυσης αντιπάλου».