Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Περιφέρειας παρά την πρωτόγνωρη διαδικασία τα προβλήματα είναι πολύ λίγα-Τι συνέβη με τους αντιπροσώπους.

Φυσιολογική είναι η ροή της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας, Πόπη Μπαλλά.

Όπως δήλωσε η κ. Μπαλλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυρίως στο ξεκίνημα της διαδικασίας, το πρωί, παρουσιάστηκαν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων.

«Τα προβλήματα αυτά εστιάζονται στη μη προσέλευση μελών της εφορευτικής επιτροπής και την έλλειψη ψηφοδελτίων των μικρών συνδυασμών και κομμάτων, κυρίως για την Ευρωβουλή και για την Περιφέρεια, ειδικά σε έναν πολύ συγκεκριμένο συνδυασμό που είχε λίγα ψηφοδέλτια. Δυστυχώς, βλέποντας οι δικαστικοί αντιπρόσωποι τους συνδυασμούς με το μικρό πλήθος ζητούσαν συνέχεια ψηφοδέλτια», τόνισε η κ. Μπαλλά.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία και την ένταση είναι πολύ λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ