Skip to main content

Κεντρική Μακεδονία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν και αύριο κλειστά λόγω παγετού

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει βελτίωση του καιρού ορισμένες περιοχές έχουν ακόμα χαμηλές θερμοκρασίες παρατείνοντας το κλείσιμο σχολείων.

Λιγότερα είναι τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο (Πέμπτη), δια ζώσης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Σε ορισμένα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αργότερα.

Στη Νέα Ζίχνη Σερρών, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ στα σχολεία το μάθημα θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα.

Στην Πιερία, κλειστά θα είναι τα σχολεία στη δημοτική ενότητα Λιτοχώρου του δήμου Δίου-Ολύμπου, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά στις δημοτικές ενότητες Ανατολικού Ολύμπου και Δίου. Στον δήμο Πύδνας-Κολινδρού, οι μαθητές θα πάνε στο σχολείο στις 9.30 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό ωράριο.

Στον δήμο Βέροιας, αύριο δεν θα λειτουργήσουν οι παρακάτω σχολικές μονάδες: 3ο Δημοτικό Σχολείο, 7ο Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο, 9ο Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο, Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Ριζωμάτων, 1ο Γυμνάσιο (Γιοτζαλίκια), Γυμνάσιο - Λύκειο Ριζωμάτων, 1ο Λύκειο (Πανόραμα), 2ο Λύκειο (Γιοτζαλίκια), Ειδικό Τεχνικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (Εργοχώρι).

Στον δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 9 π.μ. λόγω του πρωινού παγετού. Στον δήμο Νέας Προποντίδας με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και αύριο το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ν. Πλαγίων λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος και το 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση.

Στον δήμο Αριστοτέλη, κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες, με ώρα προσέλευσης στις 9 το πρωί. Κλειστός θα παραμείνει μόνο ο Παιδικός Σταθμός Αρναίας λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του κτιρίου.