Skip to main content

Κέντρο Ενημέρωσης Ατόμων με Χαμηλή Όραση δημιουργείται στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Συνεχίζοντας την κοινωνική προσφορά του, το Εργαστήριο Πειραματικής Οφθαλμολογίας του ΑΠΘ διοργανώνει, σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας, εκδήλωση με θέμα «Νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις - Ελπίδα και προοπτική για τα άτομα με χαμηλή όραση» και ομιλητή τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Πειραματικής Οφθαλμολογίας του ΑΠΘ, Καθηγητή Βασίλειο Καραμπατάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Πρυτανείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί η λειτουργία ενός Κέντρου Ενημέρωσης για τα Άτομα με Χαμηλή Όραση στο Εργαστήριο Πειραματικής Οφθαλμολογίας του ΑΠΘ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνονται για τις θεραπευτικές εξελίξεις που υπάρχουν για την πάθησή τους, τις προοπτικές αλλά και τις δυνατότητες που αναπτύσσονται σήμερα από την ιατρική έρευνα, στο τηλ 2310 999 924.