Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΓΟΝΕΑ

Η υπουργός επικοινώνησε με τον εκπαιδευτικό σε σχολείο των Χανίων που ξυλοκοπήθηκε από γονέα μαθητή για τη χρήση μάσκας σε σχολείο.

«Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές» τόνισε με ανάρτηση της στο Facebook, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού καθηγητή από γονιό μαθητή για τη χρήση μάσκας στο σχολείο.

Δείτε - Κρήτη: Γονέας μαθητή χτύπησε καθηγητή για τις μάσκες

Όπως ανέφερε η Κεραμέως επικοινώνησε με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

«Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές», κατέληξε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που αρνήθηκε να φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Επικοινώνησα με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσα ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ήδη ζήτησα από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ