Skip to main content

Κεραμέως για μαχαίρωμα σκύλου στην Αττική: Αποτρόπαιες πράξεις

Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, και πόσο μάλλον στην εκπαιδευτική κοινότητα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας.

Tον αποτροπιασμό της για το νέο περιστατικό βίας κατά σκύλου, αυτή τη φορά στη Νίκαια, εκφράζει με ανάρτησή της στο Facebook, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Όπως τονίζει η υπουργός Παιδείας, «τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, και πόσο μάλλον στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Η Νίκη Κεραμέως, σημειώνει, καθώς αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο δράστης είναι καθηγητής, «παρότι δεν προκύπτει για την ώρα ότι ο φερόμενος δράστης είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, η βίαιη αυτή πράξη μας υπενθυμίζει την καίρια σημασία της καλλιέργειας ήδη από το σχολείο της προστασίας και του σεβασμού των ζώων».

Αναλυτικά το μήνυμα της υπουργού:

Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, και πόσο μάλλον στην εκπαιδευτική κοινότητα. Παρότι δεν προκύπτει για την ώρα ότι ο φερόμενος δράστης είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, η βίαιη αυτή πράξη μας υπενθυμίζει την καίρια σημασία της καλλιέργειας ήδη από το σχολείο της προστασίας και του σεβασμού των ζώων.