Skip to main content

Κέρδισε χρόνο για την τακτοποίηση οφειλών η ΚΑΕ Άρης

H ΚΑΕ Αρης αιτήθηκε και πέτυχε την αναβολή στην εκδίκαση του αιτήματος της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής για τις 25/5.

Χρόνο για να μπορέσουν να καταλήξουν σε συννενοήση με όσους έχουν λαμβάνειν χρήματα για την προ ετών θητεία τους στην ομάδα (παίκτες, προπονητή) και κινήθηκαν για να τακτοποιηθούν οικονομικά, μέσω αιτήματος κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ, έχουν οι ιθύνοντες του Αρη.

Δεδομένο που προέκυψε στους κιτρινόμαυρους, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα, αποφασίστηκε η αίτηση των Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκου Αργυρόπουλου, Νίκου Μπάρλου, Φάνη Κουμπούρα, Σπύρου Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Θόδωρου Ζάρα, Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρα Κούνουπα (μάνατζερ), περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης, να πάρει αναβολή για τις 25/5/2021.

H ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε την αναβολή στην εκδίκαση του αιτήματος της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της βασιζόμενη στο ότι έγιναν- ανά διαστήματα- καταβολές χρημάτων στους περισσότερους εκ των Αργυρόπουλου, Χαραλαμπίδη, Κουμπούρα, Μπάρλου, Μούρτου, όπως επίσης και στους Τσαϊρέλη, Βεργίνη, Ζάρα, Πρίφτη, αλλά και στο ότι υφίσταται πρόθεση να καταβάλλει ή να διακανονίσει το υπόλοιπο των οφειλών απέναντί τους, με τρόπο που δε θα είναι ασφυκτικός για την επιβίωσή της και με δεδομένο ακόμη το γεγονός ότι εκκρεμεί στα δικαστήρια η αγωγή ακύρωσης της ΚΑΕ εναντίον της απόφασης κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής, η ΚΑΕ Άρης.

Στο αίτημα της αναβολής ΚΑΕ Αρης συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας, ενώ αντέδρασε ο Νίκος Πετράτος (κατόπιν εντολής των πελατών του: Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου, Σπύρου Μούρτου). Αποσύρθηκε, ακόμη η αίτηση του Ισίδωρου Κούνουπα, λόγω εξόφλησής του από τους κιτρινόμαυρους.