Skip to main content

Κέρδισε τον Άρη (2-0) και κλείδωσε την τετράδα ο Ατρόμητος (video)

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Μανούσο - Κουλούρη, οι Περιστεριώτες κέρδισαν ξανά φέτος τους «κιτρινόμαυρους» αφήνοντας τους οριστικά στην 5η θέση.

Θριαμβευτής έφυγε ο Ατρόμητος από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 0-2 τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στον Άρη όταν στο 7’ ο Ντιγκινί έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μέγιερι.

Αντίστοιχα για τον Ατρόμητο απάντησε στις ευκαιρίες ο Μανούσος με το σουτ που επιχείρησε στο 14’ να περνά εκτός εστίας.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’ όταν ο Κουλούρης σέντραρε ωραία από τα αριστερά και ο Βαλεριάνος δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μανούσο που με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα ξανά στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο 36’ ο Μπρούνο βρήκε με κάθετη πάσα τον Κουλούρη και εκείνος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουέστα για να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι διατήρησε με άνεση το προβάδισμα ενώ σημειώνεται πως στο 63’ οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από σουτ του Ματέο Γκαρσία, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο πόδι και έπειτα στο χέρι του Μάντσον όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.