Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020
x

ΚΕΡΚΕΖ (ΑΕΛ): ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΑΡΗ (VIDEO)

«Θα είναι πολύ σκληρά και δύσκολα παιχνίδια γιατί παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «λεόντων».

Τη δυναμική του Άρη και το ευρωπαϊκό αήττητο που διατηρεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξήρε ο Ντούσαν Κέρκεζ μιλώντας στο κανάλι της ΑΕΛ Λεμεσού ωστόσο υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας του είναι να περάσει στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός της κυπριακής ομάδας:

Για την προετοιμασία: «Είμαι ευχαριστημένος με την προετοιμασία. Όλα κυλούν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Έχουμε κάποια προβλήματα με τους Κάρλος και Μαρκόσκι, αλλά εύχομαι να επανέλθουν σύντομα στις προπονήσεις».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ΑΕΛ με τον Άρη: «Δύσκολο να πω με ακρίβεια, αλλά πιστεύω πως γύρω στο 70% θα είμαστε έτοιμοι. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν μέσα στο πλάνο μας να είμαστε πλήρως έτοιμοι μέχρι τον Άρη, δεν είναι λογικό να είμαστε πλήρως έτοιμοι. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια.

Θα είναι πολύ σκληρά και δύσκολα παιχνίδια γιατί παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Ειδικά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, παίζουμε σε ένα γήπεδο όπου σε 26 παιχνίδια στην Ευρώπη δεν έχουν χάσει με 13 νίκες και 13 ισοπαλίες. Στόχος μας είναι να περάσουμε τον Άρη, να πάμε στον επόμενο γύρο. Δύσκολος στόχος αλλά θα τα δώσουμε όλα».

Για το υλικό της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ της ομάδας. Δεν ήταν στο πλάνο να αποκτήσουμε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, μόνο 4-5 παίκτες. Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί (σ.σ. διοικητική και οικονομική αστάθεια στον σύλλογο) δεν κάναμε αυτές τις μετεγγραφές και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό ρόστερ με τους παίκτες που έχουμε. Έτσι και αλλιώς αν φέρουμε αυτούς τους παίκτες, θέλουμε ποιότητα».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του: «Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά εξαρτάται από τους παίκτες που έχουμε και επίσης από τον αντίπαλο. Επίσης η φιλοσοφία μου είναι να παίρνω νίκες».

Είπε ακόμα μεταξύ άλλων: «Το πιο σημαντικό είναι η καλή ατμόσφαιρα και να είμαστε οικογένεια στα αποδυτήρια. Χρειαζόμαστε όλα μας τα όπλα μας και ο Αντόνια μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλά τους τελευταίους έξι μήνες, όμως όλοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ο Φιντέλις θα χάσει την προετοιμασία και την Ευρώπη, ήταν στα πλάνα μου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ