Skip to main content

Κέρκεζ: Και επίτηδες να καθυστερούσαν οι παίκτες μου ήταν μάγκες

Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ Λεμεσού χαρακτήρισε κατηφορικό γήπεδο το Χαριλάου υποστηρίζοντας πως δεν έδωσε οδηγίες στους παίκτες του για καθυστερήσεις.

Κατηφορικό γήπεδο χαρακτήρισε το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ντούσαν Κέρκεζ, δικαιολογώντας έτσι τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Λεμεσού για τις καθυστερήσεις που έκαναν στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση εναντίον του Άρη.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας υποστήριξε πως δεν είχε δώσει καμία τέτοια οδηγία και πως και επίτηδες να έκαναν καθυστερήσεις, πάλι ήταν μάγκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόσνιος κόουτς:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στον δεύτερο αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίζεις μόνος, έχεις έναν αντίπαλο. Οργανώσαμε καλά την άμυνά μας, δουλέψαμε εξάλλου πάνω σ’ αυτό, δεν μας βγήκε το transition game μας, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σ’ αυτό το γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα στην Κύπρο με την κάρτα φιλάθλου καθώς παίζαμε χωρίς φιλάθλους.

Πάντα παίζαμε με 1000-1500 φιλάθλους και μας έχει λείψει αυτή η ατμόσφαιρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας αλλά και τον κόσμο του Αρη για τη φανταστική ατμόσφαιρα. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να σε ρίξει κάτω αλλά τη διαχειριστήκαμε καλά».

Για τις καθυστερήσεις των παικτών του, αν ήταν θέμα τακτικής αλλά και για τα νεύρα που υπήρχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα: «Αποκλείεται να δώσω εγώ εντολή φια καθυστερήσεις. Και σαν παίκτης ήμουν πάντα πολεμιστής. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι παίζαμε σ’ ένα… κατηφορικό γήπεδο για μας. Ήταν λογικό, είχαν ενοχλήσεις. Κι αν το έκαναν επίτηδες ήταν μάγκες».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων: «Είμαι πάντα ειλικρινής και ευθύς. Είδα τη συνέντευξη Τύπου και τι είπε ο αντίπαλος προπονητής. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση, αλλά σ’ αυτό το γήπεδο δεν ήταν εύκολο να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Γκαζαριάν στο βασικό σχήμα: «Είναι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα».