Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Το περιστατικό κακοποίησης της γυναίκας από τον 45χρονο έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων γονέων αφού τελείωσε ο Αγιασμός.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κερκυραϊκή κοινωνία και όχι μόνο το περιστατικό που σημειώθηκε χτες το πρωί έξω από το 10ο Δημοτικό σχολείο στο Κανόνι όταν ένας 45χρονος άνδρας βιαιοπράγησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Το περιστατικό κακοποίησης έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων γονέων αφού τελείωσε ο Αγιασμός. Ο άνδρας πλησίασε την πρώην σύζυγο του, που βρισκόταν μαζί με άλλους γονείς έξω από τα κάγκελα του σχολείου του παιδιού τους.

Ο άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες στα social media, ξεκίνησε από λεκτική και κατέληξε σε σωματική βία εναντίον της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που κοιτούσαν σοκαρισμένοι ενώ στην μέση για να τους χωρίσουν μπήκαν κάποιες γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας αναζητείται.

Πηγή: corfutvnews.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ