Skip to main content

Κέρκυρα: Κουτουλιά και ξύλο σε διαιτητή αγώνα μπάσκετ! (vid)

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν στον αγώνα Ιόνιο - ΑΕ Καναλακίου για την Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, με παίκτες να ρίχνουν κουτουλιά σε διαιτητή και να τον γρονθοκοπούν

Η λέξη «ντροπή» είναι μικρή για να περιγράψει όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα Ιόνιο - ΑΕ Καναλακίου για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ (νίκη των δεύτερων με 66-68) στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει το atreveza.gr, παραθέτοντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο, με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, παίκτες και οπαδοί επιτέθηκαν στον δεύτερο διαιτητή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές χάους.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του atreveza,gr στο youtube, μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των γηπεδούχων επιτέθηκαν στον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης, Στέλιο Λειβαδίτη και κατόπιν, ενώ φαινόταν να εκτονώνεται η κατάσταση, ένας εκ των παικτών του Ιονίου έτρεξε και του έριξε κουτουλιά, με αποτέλεσμα στην συνέχεια αρκετοί παρευρισκόμενοι να επιτεθούν στον διαιτητή.

Για το θέμα έβγαλε σχετική ανακοίνωση και η ΑΕ Καναλακίου, αναφέροντας:

«Η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας.

Δυστυχώς για εμάς η χαρά μας για την νίκη επισκιάστηκε από την αήθη επίθεση που δέχτηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα από τους αθλητές κυρίως αλλά και κάποιους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Και μάλιστα για μια φάση ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας για την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.

Κατά τα άλλα η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι μας ήταν εξαιρετική.

Παρόλα αυτά θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο να καταδικάσουμε τη συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε πράξη βίας, καθώς δεν πρεσβεύει σε καμία περίπτωση τις αξίες και τα ιδανικά τόσο του συλλόγου μας, αλλά και του αθλήματος.

Επίσης κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον διαιτητή του αγώνα Στέλιο Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στον τόπο του».

Δείτε το VIDEO με όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα: