Skip to main content

Κέρκυρα: Νεκρή 29χρονη που αγνοούνταν - Ομολόγησε ο πατέρας

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομία

Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της ο οποίος ομολόγησε και αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι' αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.