Skip to main content

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος καιρός στην υπόλοιπη Μακεδονία.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία όπου και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.