Skip to main content

Καιρός: Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες - Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 36.

Nεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο αναμένονται για σήμερα Κυριακή

Στα υπόλοιπα τμήματα του Αιγαίο και στην Κρήτη θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα ανατολικά της Θεσσαλίας και της Στερεάς, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι βροχοπτώσεις και καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο και Ιόνιο. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και απόγεμα στην Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 36, στη Θεσσαλία από 22 έως 36, στην Ήπειρο από 20 έως 35, στην Ανατολική Στερεά από 22 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 21 έως 35, στην Πελοπόννησο από 18 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 22 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 36, στις Κυκλάδες από 22 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 22 έως 31 και στην Κρήτη από 24 έως 33.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τμήματά του έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου.