Skip to main content

Καιρός: Ζέστη και σήμερα με νοτιάδες στη Θεσσαλονίκη

Από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν σήμερα οι άνεμοι στη Θεσσαλονίκη, όπου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι στα ορεινά θα πυκνώσουν θα επικρατήσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo.gr, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 και 36 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατούν αρχικά ασθενείς άνεμοι αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.