Skip to main content

Κι άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο, με «βαρύ όνομα», στα σκαριά

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Ελλάδα γίνεται και πάλι ελκυστικός προορισμός για επισκέπτες πολύ υψηλού προφίλ, από οικονομικής απόψεως

Σας αρέσουν τα Robinson Club για τις διακοπές σας; Αν ναι, κι αν βεβαίως το ...αντέχει η τσέπη σας, τότε σύντομα θα έχετε άλλη μια επιλογή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται ο τρίτος κρίκος της αλυσίδας, αυτή τη φορά στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που γίνεται, θα λειτουργήσει πεντάστερο ξενοδοχείο, με όλα τα facilities του ομίλου. Δηλαδή, με όλες τις παροχές που προβλέπονται από τα στάνταρ λειτουργίας του ανά τον κόσμο.

Η Voria.gr πληροφορείται ότι η ιδιοκτήτρια του club, TUI, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και υπολογίζει ότι θα λειτουργήσει το καινούργιο συγκρότημα το καλοκαίρι του 2020. Πώς μπορεί να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της τόσο σύντομα; Για έναν βασικό λόγο: Το κτήριο όπου θα στεγασθεί το ξενοδοχείο, είναι αρκετά προχωρημένο, ως προς την κατασκευή του. Συνεπώς, θα μπορέσει να ανοίξει τις πύλες του σύντομα.

Για την ιστορία και όχι μόνο να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, λειτουργούν άλλα δύο Robinson: στην Κω και στην Κυλλήνη. Και το γεγονός ότι ετοιμάζεται και τρίτο αποδεικνύει στην πράξη ότι η Ελλάδα γίνεται και πάλι ελκυστικός προορισμός για επισκέπτες πολύ υψηλού προφίλ, από οικονομικής απόψεως. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώνεται κι από το γεγονός ότι ανάλογα πολύ υψηλού profile ξενοδοχειακά συγκροτήματα ετοιμάζονται κι άλλα πολλά, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Και βεβαίως και στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και κυρίως στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.