Skip to main content

Κηδεύτηκε στον Έβρο ο 35χρονος- Συγκλονίζουν τα λόγια της γυναίκας του

Ο άτυχος άνδρας που κατέληξε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη κηδεύτηκε εχθές στο Διδυμότειχο - «Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν» λέει η γυναίκα του.

Στον τόπο καταγωγής του, στο Διδυμότειχο, ενταφιάστηκε εχθές ο 35χρονος άνδρας που πέθανε από κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η σορός του, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, μεταφέρθηκε στο Διδυμότειχο την πόλη όπου γεννήθηκε και έζησε όλα τα χρόνια της ζωής του σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο για τον covid-19. Η κηδεία έγινε παρουσία ελάχιστων μελών της οικογένειας, στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης.

Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε τον σύζυγό της από τη μία στιγμή στην άλλη. «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει η ίδια στο protothema.gr.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Σοκ στη Νεάπολη για τον 35χρονο που πέθανε από κορωνοϊό

Για τα τελευταία λόγια που του είπε ο 35χρονος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο παππούς του. «Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. "Καλά είσαι;" "Έχω λίγο πυρετό και αυτός θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί", λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».

«Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό», είπε ο παππούς του 35χρονου.

Δείτε ακόμη: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 35χρονου: Δεν μας δέχονταν ενώ είχε πυρετό

Στο μεταξύ, συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Νεάπολης – Συκεών καθάρισε και απολύμανε σήμερα την περιοχή, όπου βρίσκεται το σπίτι του 35χρονου, ενώ στη συνέχεια θα απολυμανθεί και το εσωτερικό της πολυκατοικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καθηγητής λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρθηκε στον θάνατο του άτυχου νέου κατά τη χθεσινή του ενημέρωση, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί του νοσοκομείου για τον γρήγορο και άδικο θάνατο του 35χρονου.

Δείτε σχετικά: Τσιόδρας για θάντο 35χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οι 4 πιθανές αιτίες

Και: Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι γιατροί για τον θάνατο του 35χρονου