Skip to main content

KIDOT Faces: Το καινούργιο project του ΚΙDOT Team για το 2019

Στόχος των KIDOT Faces είναι το κοινό μέσα από αυτή την σειρά συνεντεύξεων να ενημερώνεται για σύγχρονα θέματα που το απασχολούν.

Σε συνεργασία με φορείς και δομές, των οποίων οι υπηρεσίες αφορούν το παιδί, τον έφηβο και όλη την οικογένεια, το KIDOT δημιουργεί τα KIDOT Faces, μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων/συνεντεύξεων, που απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές συναφών σχολών, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα.

Τα KIDOT Faces θα προβάλλονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας του KIDOT και πιο συγκεκριμένα με πρώτη μετάδοση στο κανάλι του KIDOT στο YouTube, στο οποίο θα βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα βίντεο της σειράς.

Ενδεικτική Θεματολογία: Εκπαίδευση, Σχολικό Περιβάλλον & Συμπεριφορά, Ψυχοπαιδαγωγική, Διαπροσωπικές Σχέσεις & Life Skills,  Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Μέσα Τεχνολογίας & Παιδί, Εξωσχολικές Δραστηριότητες, Διατροφή & Υγεία

«Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες και ψάχνοντας πάντα νέους τρόπους για να μεταδώσουμε το μήνυμα του KIDOT μέσα από την πιο φρέσκια ματιά, δημιουργούμε βίντεο που θίγουν τα καθημερινά θέματα της σύγχρονης οικογένειας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στόχος των KIDOT Faces είναι το κοινό μέσα από αυτή την σειρά συνεντεύξεων να ενημερώνεται για σύγχρονα θέματα που το απασχολούν και παράλληλα να προβάλλονται μέσω αυτών σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα της πόλης που θα ενδιαφέρουν τους γονείς προς μία μελλοντική προσέγγιση και χρήση.

Το KIDOT Faces ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, με το KIDOT Faces vol.1, στο οποίο η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Βασιλική Σταμάτη μιλάει για την αυτοεκτίμηση του παιδιού τονίζοντας πως:

«Η έννοια της αυτοεκτίμησης έχει κερδίσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, αφού ο ρόλος της είναι σημαντικός σε όλους τους τομείς της παιδικής και της ενήλικης ζωής. Τα παιδιά διαμορφώνουν την αυτοεκτίμηση που θα έχουν μετέπειτα ως ενήλικες και ανάλογα με τις εμπειρίες τους καταφέρνουν λιγότερο ή περισσότερο να κατακτήσουν τους στόχους τους. Η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης είναι σημαντική για την ομαλή τους ανάπτυξή και την ψυχική τους ευημερία».