Skip to main content

Κικίλιας για πρώτο εμβολιασμό: Αντίστροφη μέτρηση για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω

Προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή, είπε για τους πρώτους εμβολιασμούς ο υπουργός Υγείας

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός» για τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο κ. Κικίλιας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά δήλωσε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πρώτη εμβολιάζεται μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση “Ελευθερία”, και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19», ενώ προσέθεσε ότι «προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή».

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο θα εμβολιαστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (14:00) και λίγο αργότερα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (14:30) και ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας (14:45).

Σήμερα, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν σε πέντε Νοσοκομεία της Αττικής, «Ο Ευαγγελισμός», «Η Σωτηρία», «Αττικόν», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» Βούλας.