Skip to main content

Κικίλιας: Υπήρξε «δούναι και λαβείν» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής

Για διαχρονικές υπόγειες διαδρομές που φαίνεται ότι υπάρχουν μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Για διαχρονικές υπόγειες διαδρομές που φαίνεται ότι υπάρχουν μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα FM.

«Το 2014, ψήφισαν μαζί για να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να οδηγηθούμε σε εκλογές, ενώ λίγο μετά όταν ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Βούτσης είπε έχουμε 198 βουλευτές για να ψηφίσουμε, από την επόμενη Βουλή την απλή αναλογική, εννοούσε και τις ψήφους της Χ.Α.» υπογράμμισε ο κ. Κικιλίας.

Συμπλήρωσε δε ότι αργότερα υπήρξαν διάφορα δούναι και λαβείν, με αποκορύφωμα το ταξίδι του κυρίου Καμένου με τον κ. Κασιδιάρη και τους βουλευτές της συμπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Καστελλόριζο.

«Μετά από αυτό έρχεται και ο θεωρητικός της ιστορίας, ο κ. Παρασκευόπουλος, να προσπαθήσει να ξεπλύνει τη Χρυσή Αυγή, με ρητορικά ερωτήματα» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.