Skip to main content

Κικίλιας: Την Κυριακή οι Έλληνες τιμώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι εμφανές στην κοινωνία ότι οι Έλληνες πήραν την Κυριακή μια μεγάλη ανάσα, υπογράμμισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.

«Τεράστια στρατηγική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής κοινωνίας» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Είναι εμφανές στην κοινωνία ότι οι Έλληνες πήραν την Κυριακή μια μεγάλη ανάσα. Παράλληλα, τιμώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για τους 29 νέους φόρους, ενώ έλεγαν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς, ο κ. Τσακαλώτος ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και θα διαγράψουν τα δάνεια», δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως σημείωσε «ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε συστηματικά τους Έλληνες το 2015, υφάρπαξε την ψήφο τους, υποβάθμισε τη ζωή τους, τσαλάκωσε τον πατριωτισμό τους, έστησε ένα φθηνό επικοινωνιακό σόου στο Μάτι ενώ είχαμε 102 νεκρούς, έδωσε τη Μακεδονία με τη Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Όλα αυτά τα μάζευε ο Έλληνας που δεν είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί επί 4,5 χρόνια. Και ήρθε η ιερή στιγμή της κάλπης, όπου έδωσε τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και καταψήφισε την πολιτική νοοτροπία Τσίπρα».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ότι «πιο μετριοπαθής κεντροδεξιός αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχει ξαναϋπάρξει» και πρόσθεσε πως αυτό το απέδειξε για μια ακόμα φορά με τις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών».

Εκτίμησε τέλος ότι ο ελληνικός λαός «θα ξαναπεριμένει υπομονετικά στις ουρές και θα απαντήσει». «Στις εθνικές εκλογές θα απαντήσουμε αν θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα ή θα σερνόμαστε με την απλή αναλογική. Θα ψηφίσουμε για την ανάπτυξη της χώρας μας, για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης, για την τάξη και την ασφάλεια, για τα εθνικά μας θέματα» είπε.