Skip to main content

Κυκλοφορεί και παρουσιάζεται την Πέμπτη το «Toumba Special Edition»

Μέσα σε 763 σελίδες αποτυπώνονται μεταξύ άλλων η πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του κυπέλλου και η προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του CL.

Στην επίσημη παρουσίαση του «Toumba Special Edition» προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη και ώρα 18:00 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Σημειώνεται πως παρών στην παρουσίαση του ξεχωριστού αυτού βιβλίου θα είναι και ο Δημήτρης Πέλκας που θα υπογράψει τα αντίτυπα της ειδικής έκδοσης 763 σελίδων που αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ενώ συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Ο ιδρώτας της φανέλας, ο κόπος των ποδοσφαιριστών, τα δάκρυα της χαράς, αλλά και της απογοήτευσης, αναμειγνύονται με τη μυρωδιά του χαρτιού σε μια μοναδική δημιουργία ιστορικής σημασίας.

Το Toumba Special Edition αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του συλλόγου. Ένα βιβλίο που στις 736 σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του ΚυπέλλουΕλλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Το Toumba Special Edition, επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD.

Σημεία Πώλησης

To Toumba Special Edition μπορείτε από την Τετάρτη (16.01) να το προμηθευτείτε από τα εξής σημεία

PAOK FC Official Store Τούμπας

PAOK FC City Store 1926

Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (πλατεία Αριστοτέλους)

Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Mediterranean Cosmos)

Από τη Δευτέρα (21.01) το Toumba Special Edition θα είναι και στα καταστήματα Public (Τσιμισκή, Mediterranean Cosmos).
store.paokfc.gr

Παρουσίαση στον ΙΑΝΟ

Η επίσημη παρουσίαση του Toumba Special Edition θα γίνει σε ένα χώρο που αρμόζει σε μια τέτοια εκδοτική προσπάθεια. Στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην πλατεία Αριστοτέλους την Πέμπτη (17.01) στις 18:00.

Παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του ΠΑΟΚ θα είναι κι ο Δημήτρης Πέλκας που θα υπογράψει τα δικά σας αντίτυπα του Toumba Special Edition».