Skip to main content

Κλειστό και σήμερα τμήμα της Παπαναστασίου λόγω έργων

Ποιο τμήμα της Αλεξάνδρου Παπαναστασίου θα είναι κλειστό σήμερα από τις 7 το πρωί έως το μεσημέρι, λόγω έργων - Πώς θα εκτρέπεται η κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν στην πόλη σήμερα, από τις 7 το πρωί μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας.

Τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης της οδού Αλ. Παπαναστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημ. Δίγκα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη  Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.